Login/Registracija

Modnom revijom inspirisanom Istokom Stefan Đoković najavio učešće na Nedelji mode u Dubaiju (FOTO)

U predivnom ambijentu hotela „Moskva“  Stefan Đoković prikazao je kolekciju „Royals“ inspirisanu kulturom Istoka. U izradi komada korišćeni su najkvalitetniji materijali, najfinije svile, brokati, a izradu odlikuje vez sa hiljadama ručno ušivenih kristala, perli i bisera.

Ukrasi za glavu su „Black Bird Field for Stefan Djokovich Couture“  Stefan je ovim događajem najavio svoje učešće na Nedelji mode u Dubaiju u periodu od 27-29. juna. Dubai je grad svetskih građevinskih čuda, vesnik brojnih inovacija u različitim poljima i jedan od najzanačajnijih poslovnih centara na svetu, a Stefan je naš dizajner koji će svoj rad predstaviti na Fashion Week-u u tom globalnom centru.

Revija će biti održana u Burdž Kalifi, jednoj od najviših građevina na svetu. I ne samo to, Stefan je nominovan u kategoriji New Design Award koja će biti dodeljena na završnoj ceremoniji ovog prestižnog događaja.

Inače, naš mladi dizajner je u kratkom vremenskom intervalu dobio je pozive za učešće na nedeljama mode u Londonu, Njujorku, Vankuveru, Šangaju, Kanu… a već 5. juna putuje u Split gde će mu u  biti uručena nagrada „Upcoming star“ – nagrada za novo, kreativno ime na dizajnerskoj sceni, koje se ističe originalnim kreacijama i visokom produkcijom. 

Autor: A.B.