Mnogi je nisu prepoznali: Ćerka Željka Joksimovića promenila lični opis (FOTO)

IMG 0472

Najstarija ćerka Željka Joksimovića, Mina se retko projavljuje u javnosti, a mediji o njenom privatnom životu ne znaju mnogo.

Na društvenoj mreži „Instagram“ ova dvadestšestogodišnjakinja veoma je aktivna i već je prikupila zavidan broj pratilaca koji svakodnevno imaju prilike da zavire u pojedinosti iz njenog privatnog života, a neke od komentarisanijih tema upravo su njen modni stil, nega lica i tela, hair style i make up trendovi kao uostalom i celokupan izgled Mine Joksimović.

Najnovijom fotografijom ona je posebno skrenula pažnju u prvi plan ističući svoje lepo lice, kao i to gde se i na koji način neguje, a primetno je da veoma vodi računa o svom izgledu što i ne čudi ako uzmemo u obzir da je od malih nogu na neki način izložena medijskoj pažnji.

Mnoštvo komplimenata svakodnevno preplavljuju nalog ove atraktivne brinete koja po mišljenju njenih pratilaca dosta podseća na majku Vesnu, međutim, mnogi su primetili i da je Mina dosta radila na svom fizičkom izgledu u poslednjih nekoliko godina, a po svemu sudeći to i danas čini ništa ne prepuštajući slučaju.

Capture 6 4

Naime, kada se uporedi izgled Mine Joksimović iz mlađih dana, sa onim danas, razlika je i te kako očigledna., osim promena koje su neminovne u adolescentskom periodu, čini se da je Željkova ćerka imala i nekoiliko estetskih korekcija koje su danas nešto čemu ne odoleva veliki broj pripadnica nežnijeg pola.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Story