Login/Registracija

MLAĐA SESTRA JOJ PREUZIMA TITULU: „Bolja si mačka od Aleksandre“

Za pevačicom Aleksandrom Mladenović uzdišu mnogi i već godinama nosi titulu jedne od najatraktvnijih i najtalentovanijih na javnoj sceni.

Mada, čini se da je lepota stvar genetike kada je u pitanju porodica Mladenović s obzirom da njena mlađa sestra Valentina privlači sve više pažnje.


Koliko su seste nerazdvojne uverili smo se putem društvenih mreža, a nedavno su se uputile na zajedničko letovanje odakle fanove rado počaste zajedničkim fotkama u kupaćem kostimu.

Svi su zaključili da neverovatno liče, a povela se i polemika koja od njih dve je bolja cica.


Inače, Valentina ima 24. godine i završila je Pedagoški fakultet, mada mnogi priželjkuju da krene sestrinim stopama i predviđaju joj veliki uspeh.


I dok na društvenim mrežama i uživo sestre Mladenović mame uzdahe pripadnicima jačeg pola, u svoja četiri zida i dalje samuju. Kaže da zamerku za to što soliraju najčešće ima baka.

– Baba nas zamišlja da smo već za kupus spremne. Stalno nas tera kao ‘Ajde, udajte se’, ‘pa nam govori ‘Ma, nema ništa od vas, gotovo, nikad se nećete udati’. To je moja baba, baš je zmaj i stalno nas pritiska zbog udaje. Njoj je bitno da mi što pre rodimo decu, da ona uživa u njima dok je živa, da imamo svoju porodicu – ističe pevačica za Grand Online.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović