Login/Registracija

MISTERIJA REŠENA: Đokovićeva izabranica otkrila zašto nije želela da se uda bez papagaja

O svadbi Đorđa Đokovića i njegove izabranice Saške Veselinov bruji čitava javnost. Glamurozna svadba koja je trajala čak dva dana ostavila je veliki utisak na sve, ali o jednom detalju se spekuliše i dalje.


Naime, mlada se na crkvenom venčanju pojavila sa svojim papagajem koga je držala u kavezu, a pred samu ceremoniju ga je izljubila i pomazila.

Mnoge je ovaj postupak zbunio, ali i iznenadio međutim Saška je sada rešila da odgonetne misteriju i objasni zašto joj je bilo bitno da njen ljubimac bude uz nju tokom venčanja u crkvi i veselja koje je usledilo u restoranu.

– Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik- objasnila je Saška.


Podsetimo, o svom ljubimcu Đokovićeva sadašnja supruga veoma često je govorila na društvenim mrežama, a želju da bude uz nju za njen najvažniji dan ispunila joj je njena majka koja ga je donela ispred Crkve Svetog Marka.

– Bio je jako mali kada je stigao u naš dom, tako da sam mu se maksimalno posvetila. Što se reči tiče, imajte na umu da je stigao kada sam imala 3 godine. Fond reči mi je bio „Pipo, dođi, Pipo“ i tako 1.000 puta na dan. Menja melodiju, pa ako me nema dugo kod kuće, to njegovo „Pipo“ bude dosta ljutito, dok je za „Laku noć“ nežan – ispričala je nedavno.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović