Login/Registracija

Mislio je da se ŠALE! Biković zamalo zbog GLUPOSTI, odbio ulogu života

Danas je jedan od najpopularnijih glumaca ne samo u Srbiji već i Rusiji, a nekada nije ni sanjao da će doći do određenih ljudi i projekata.

Miloš Biković je u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi“ otkrio da mu je oduvek bila želja da sarađuje sa najvećim imenom ruske kinematografije Nikitom Mihalkovim- Brat me je nagovarao da mu pišem pismo međutim nisam to uradio. Smatrao sam da će se desiti ako je suđeno. Dva meseca kasnije dok sam snimao drugi deo filma “Montevideo“ dobio sam poziv iz Češke. Bio je to Stanislav iz Ženeve. Kaže: “Mi bismo vam ponudili glavnu ulogu kod Nikite Mihalkova, ako ste slobodni sad u julu, da dođete na kasting.– ispričao je Miloš.

Na prvu loptu glumac je pomislio da je u pitanju samo šala reditelja Dragana Bjelogrlića, te mu je odgovorio šaljivo- Rekao sam da snimam neki glupi film sa ludakom rediteljem i da se javi nekom drugom prilikom. Nije mu bilo jasno ko sam kad na keca odbijam Mihalkova. Insistirao je da mi bar pošalje scenario mejlom, pa sam mu dao adresu- rekao je glumac, a kada mu je stigao scenario na skoro 120 strana, shvatio je da nije u pitanju šala.

POGLEDAJTE I:

„Prevaren sam i NISAM TO OPROSTIO“ Glumac kategoričan u ljubavi

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac