Login/Registracija

„Mislim da bih skrenula načisto“ Vesna Zmijanac progovorila o oporavku posle operacije: „Nikolija nije bila za to da se vratim“

6268954f43b083e4f5a886a57785f0528f68b862

Pevačica Vesna Zmijanac održala je prvi nastup posle duže pauze i oporavka od operacije srca, te ističe da je jedva čekala da se vrati na scenu.
Ona je objasnila da će pre da se umori ako sedi kod kuće i ne radi ništa nego dok peva, pa je ispričala koliko joj je nedostajalo druženje s publikom.

-Na početku da kažem da sam dobro, u onoj meri koliko to može da bude dobro. Malo je rano da pričam o kompletnom oporavku, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. Nije više u pitanju novac, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec-dva da je bila pauza, ne bi bilo dobro. Mislim da bih skrenula načisto – priča Vesna za Republiku i dodaje:

-Pevanje me je izlečilo. Vodila sam se time da, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro. To me ne umori koliko bi ono da sedim kod kuće i ne radim ništa.

Vesna Zmijanac 2 1


Zmijančeva kaže da njena ćerka Nikolija Jovanović nije bila za to da se ona sada vrati na scenu i da je na kraju poslušala sebe.

-Nikolija nije bila za to da se vratim, ali videla je da sam potonula, da mi penzija i odvojenost od publike ne odgovara. Ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i naroda. Ne mogu samo da batalim sve i odem da se bavim nečim trećim. Mislim da sam publici falila jer je ovih dana na mojim nastupima toliko dobra atmosfera da je to neverovatno. Uživala sam pevajući s ljudima, družeći se jer sam se jedan period baš izolovala – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: Vesna Zmijanac otkrila istinu o odnosu sa Brenom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić