Login/Registracija

Mirzi je ovaj pevač na početku karijere dao SAVET ZLATA VREDAN: „NISAM SE STIDEO, često sam to radio“

Dženan Lončarević i Mirza Selimović pevači su koji svoje karijere grade kvalitetnom muzikom koju stvaraju, a publika gotovo da nikada nije ostala imuna na emociju koji oni umeju da iznesu.

Osim što su kolege, danas su i veliki prijatelji koji redovno razmenjuju mišljenja, a njihovo poznanstvo datira skoro jednu deceniju.

– Ja sam njega prvi put čuo u jednoj emisji u Bosni, a znam ga od 2012. i rekao sam tada rečenicu koju on sada živi da će biti velika zvezda. On nije nijednu pesmu izbacio, a da je ja prethodno nisam čuo– ispričao je Dženan u emisiji „A sad malo mi“.

Ni Selimović nije krio radost što danas deli scenu sa pevačem koji mu je na samom početku karijere dao veliki kompliment.

– Meni je zadovoljstvo i tad bilo i danas biti veliki brat i prijatelj sa njim. Tada sam dobio komentare od njega koji su mi dali vetar u leđa iako je on već bio uspešan, a evo danas pevam ovde zajdeno– nadovezao se nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, a voditeljka ga je zatim upitala i da li je zaista prihvatio te komplimente i savete ili je tek kasnje spoznao vrednost Dženanovih reči.

– Ja sam to zaista ozbiljno shvatio, posebno kada mi je rekao da mogu uvek da ga pozovem šta god da mi treba. Nisam se stideo, često sam ga zvao– kroz smeh je otkrio pevač.

POGLEDAJTE I 

NE ZOVU GA DŽABA ČOLA 2: Mirza Selimović RASTURIO Čolićev hit (VIDEO)

Da li je ovo NAJBOLJA VERZIJA čuvenog HITA grupe Kerber? (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić