Mirza Selimović tvrdi da je pevanje SKUP SPORT, a ovo je ZAUVEK IZGUBIO zbog posla kojim se bavi!

Mirza Selimović prisetio se takmičenja „Zvezda Granda“ u kojem je svojevremeno odneo pobedu i koja mu je donela veliku popularnost, nakon čega je počeo ozbiljno da se bavi pevačkim poslom. Kada sumira utiske otkrio je šta mu je ovo takmičenje donelo u životu, a šta odnelo.

a47fc5fded0cfb811aa574d5f96c84720bc0e3e0

– Oduzme ti tu privatnost koju sam voleo dok nisam postao poznat u javnosti, to je ono dobro, kad imaš neki svoj prostor da te niko ne zna, zato i volim da odem tamo gde me niko ne zna… Da ti mnogo lepših stvari nego što možeš da zamisliš, mnogo putovanja, upoznaš neke sjajne ljude, radiš ono što najviše voliš i nešto zaradiš od toga, ne može bolje – ispričao je pevač u emisiji „Grand news“ i tvrdi da se pevanjem nikad nije bavio zbog novca:

– Meni je to pre svega uvek bilo zadovoljstvo, meni je drago što sam ja relativno rano prestao da razmišljam o novcu na takav način, jer sam imao priliku da ga zaradim. Zahvaljujući time što sam voleo ovaj posao imao sam priliku da putujem i da zarađujem, to mi je dalo priliku i da sarađujem sa nekim ljudima, jer ipak je ovo skup sport i zahteva određene finansije, ali bez ljubavi prema tom poslu, mislim da nema ništa.

77d911d6199431fdc32a91708af276974cd3016e

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić