Login/Registracija

Mirza Selimović i dalje pati za gubitkom koji je žrtvovao zbog karijere, progovorio o drugoj strani popularnosti: „Fali mi to“

5b65a65f05ab00e879d02ef2090a6565f14a4397

Proslavljeni pobednik „Zvezda Granda“, Mirza Selimović uspešno gradi karijeru svojim putem kojim nije želeo da žuri, već je pustio vreme da učini svoje na šta je danas ponosan.

Ipak, popularnost donosi i mnogo odricanja, o čemu je pevač govorio za Grand.

– Oduzme ti tu privatnost koju sam voleo dok nisam postao poznat u javnosti, to je ono dobro, kad imaš neki svoj prostor da te niko ne zna, zato i volim da odem tamo gde me niko ne zna, fali mi… Da ti mnogo lepših stvari nego što možeš da zamisliš, mnogo putovanja, upoznaš neke sjajne ljude, radiš ono što najviše voliš i nešto zaradiš od toga, ne može bolje – ispričao je pevač koji tvrdi da se nikada nije bavio pevanjem zbog novca.

96f764dbdf7937c0d57125dd1b7d7e7abfbadc35

– Meni je to pre svega uvek bilo zadovoljstvo, meni je drago što sam ja relativno rano prestao da razmišljam o novcu na takav način, jer sam imao priliku da ga zaradim. Zahvaljujući tome što sam voleo ovaj posao imao sam priliku da putujem i da zarađujem, to mi je dalo priliku i da sarađujem sa nekim ljudima, jer ipak je ovo skup sport i zahteva određene finansije, ali bez ljubavi prema tom poslu, mislim da nema ništa.

Kako je Mirza izgledao na audiciji za „Zvezde Granda“, i zbog koje pesme je osvojio Popovića i produkciju, saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić