Mirka Vasiljević iskreno ili šaljivo:“Da živim u vremenu naših baka imala bih mnogo više dece“

mirka vasiljevic

Glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug fudbaler Vujadin Savić 11 godina su u emotivnoj vezi u kojoj imaju četvoro dece, a glumica se često daje izjave na račun svoje brojne porodice.

-Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači – ispričala je glumica.
Mirka kaže da bi volela da ima ogromnu svadbu od čak 800 ljudi.

-Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu… Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolerantnija – rekla je Mirka za medije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić