Login/Registracija

MINA KOSTIĆ ŽELI DA PROŠIRI PORODICU: Folkerka priznala da bi volela da se uda za svog mlađeg dečka i da mu rodi dete

Mina Kostić uživa u ljubavi sa novim dečkom, Nikolom, a otkrila je da bi htela da se uda za njega i da mu rodi dete, s obzirom na to da se on još uvek nije ostvario kao roditelj.

Pevačica je ispričala detalje o njihovoj ljubavi, a otkrila je i kako se njena ćerka Anastasija, koju je dobila u vanbračnoj zajednici s pevačem Igorom Iksom, slaže s njenim izabranikom.

– Ja sam se bila posvetila Bogu. Rekla sam ako nekad bude trebalo da mi se desi muškarac, desiće se, ali nisam tragala za tim. Slučajno smo se sreli u komšiluku, započeli priču, onda nastavili komunikaciju preko poruka, i evo, veza već traje mesec dana. Moja ćerka ga je super prihvatila, već su napravili klan protiv mene. Zovu me Živka. Ako bude sve kako treba volela bih da se udam, pošto se do sada nisam venčavala. Da to bude jedna top svadba na trgu, pa da krenemo pored Skupštine do Slavije, da bude opštenarodno veselje. I da mi pevaju Nina Badrić i Željko Vasić, a onda svi moji narodnjaci – otkriva Mina i dodaje:

– Volela bih da nam se desi i beba. Ne mogu da razmišljam sebično, on nema decu, a želi da bude roditelj, tako da bi to trebalo što pre uraditi, jer ipak mi je 47 godina. Mada, i kad sam prvi put ostala trudna doktori su mi rekli da neću moći da rađam. To se desilo. Igor i ja smo tada baš snimali spot za „Grudi od betona“, meni je ceo dan bilo loše, imala sam mučnine, a nisam ni znala da sam trudna. Tek nakon desetak dana su stigli rezultati – kaže Mina, prenosi Informer.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B. Stuparušić