Login/Registracija

Mina Kostić IZREVOLTIRANA PITANJEM O ĆERKI, odbrusila voditeljki: „UVREDLJIVO JE“

Od malih nogu, deca maštaju o zanimanju kojim bi voleli da se bave kada porastu i dok se neki ugledaju na svoje roditelje i rado ih nasleđuju, drugi krenu različitim putem kao što to čini ćerka Mine Kostić.


Sa samo 13 godine, mlada Anastasija izrazila je želju da se bavi manekenstvom što je Mina odmah podržala.

– Njoj to niko nije nematnuo, ona kao da je rošđena sa tim i stvarno ume. Ima visinu i interesantnu lepotu, pričljiva je, treba da proba da vidi– ponosno je rekla pevačica, a zatim otkrila i da je uspostavljaući kontakte za ćerku došlo do nedavno snimljenog dueta sa Savom Čiplićem.


– Ja pozovem Dejana Miićevića da mi preporuči neke kontaktei i odgovorila mi je prvo devojka koja inače sarađuje sa Savom. Nisam bila sigurna dok nisam čula pesmu, jer sam poslednja dva dueta radila sa Twinsom, ali tako je moralo da bude– objasnila je ona.


S obzirom da Sava ima 15, a njena ćerka 13 godina, voditeljka je upitala da li postoje tu neke simpatije što je pomalo izrevoltiralo Minu.

– Mislim da nije u redu. Ja njega gledam kao dete, a ona ima 13 godina i izgleda zrelije, ali ona je devojčica nema ni simpatiju, ide u školu. One meni sve priča, ali uvredljivo je zato što je ona nije devojka– odbrusila je pevačica.


Maja Nenadić se odbranila kako je i Sava mlad dečko koji je otkrio da ima i devojku, međutim Kostićka se držala svog mišljenja.

– Ja poštujem Savu i njegove saradnike i tu nema mesta za to. Mislim da je sa u tim godinama mnogo rano za dečka. Ja tako vaspitavam svoje dete, ona treba što duže da uživa u svom detinjstvu i bude dete i sačuva to u sebi- jasna je bila Mina.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić