Login/Registracija

Miloš Biković odveo devojku na luks putovanje, pa raspametio slikama sa plaže (FOTO)

milos bikovic

Jedan od najangažovanijih glumaca današnjice, Miloš Biković, trenutno se nalazi na odmoru sa svojom devojkom Ivanom Malić, a na Instagramu objavljuje kako se provode.

Najnovija u nizu je fotografija na kojoj popularni glumac pozira razgolićen na plaži, dok se u pozadini vidi njegova devojka, s kojom uživa na tajanstvenoj destinaciji, s obzirom na to da nije naznačio gde letuju.

bikovic 1

-„Prženice“ – stavio je kratak opis Biković, aludirajući na to da su izgoreli od sunčanja.

Ivana i Miloš inače često putuju i vole da se odmaraju na luksuznim destinacijama, a u prilog tome govori i činjenica da je glumac za Dan zaljubljenih svoju izabranicu častio putovanjem od 18.000 evra, kada su otputovali na Maldive.

– Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, „San sijam iru veli“, sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra – naveo je tada izvor za Informer, te dodao da je Biković na dodatne troškove, poput izleta van ostrva, potrošio minimum dodatnih 3.000 evra.

(Kurir)

Foto: Instagram,
Autor: A.M.