Login/Registracija

MILION ZA TRI DANA Pesma osvaja emocijom i penje se U TRENDINGU (VIDEO)

Posle svega tri dana prikazivanja na jutjubu pesma „Ničija“, naslovna numera iz TV serije „Ubice mog oca 6“ koju izvodi Aleksandra Mladenović premašila je milion pregleda. Balada preti da postane hit, a četvrtog dana od objavljivanja nalazi se na 11. mestu u trendingu. Na ovoj isti najtraženijih muzičkih videa „Ničija“ se vrtoglavo penje, a imajući u vidu da su ispred i iza nje pesme koje su objavljene pre par nedelja, mnogi predviđaju veliki uspeh ove balade.

-Jako sam ponosna što sam deo ovog uspešnog projekta i što su baš mene izabrali da otpevam predivnu pesmu za seriju „Ubice mog oca 6“. Jedva čekam da čujem vaše utiske – napisala je Aleksandra Mladenović na svom Instagramu.

Muziku i tekst za pesmu „Ničija“ koju izvodi Aleksandra Mladenović napisala je Aleksandra Kovač, a aranžmane je radio Aleksandar Sofronijević.

Inače, još pre nego što je pesma objavljena podigla se velika prašina na društvenim mrežama kada je procureo deo ove kompozicije. Aleksandra je tada molila fanove da se strpe još malo dok se numera zvanično i ne pojavi. Nastavak serije se željno iščekuje, a ono što je bilo iznenađenje i za samu Aleksandru jeste da se našla u zagrljaju glavnog glumca Vuka Kostića.

Pogledajte spot za pesmu u ovom VIDEU.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić