Login/Registracija

Milica Pavlović U MODRICAMA: Koncert u Nišu OSTAVIO POSLEDICE, ali ona ne mari: „VREDELO JE“ (VIDEO)

320a56c0e6231f3b200c44f1774ad2ad54f3de11

Pre tri dana, Milica Pavlović održala je spektakularan koncert u hali „Čair“ u Nišu kojim je dokazala zbog čega je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima.

Ovaj koncert okupio je ljude iz celog regiona od kojih su neki prešli i po nekoliko stotina kilometara kako bi uživali u svemu što je „Kraljica juga“ pripredila.

Za ovaj projekat, Milica se spremala dugo i iscrpno kako bi sve bio na viskom nivou i prevazišla je sva očekivanja publike koja već danima deli video snimke sa ovog događaja.

Pored neverovatnog repertoara, kostima i multimedijalnog sadržaja, Pavlovićeva je svaku numeru ispratila i koreografski što je ostavilo posledice na njegom telu, međutim ne žali se.

Naime ona je objavila video na kome je pokazala svoje modrice, ali i priču koja stoji iza njih.

Ceo život u modricama, ali vredelo je, vredelo je svih para i svih modrica. Srce puno ko kuća– rekla je pokazjući veće i manje modrice koje ima po mogama.

U prvom obraćanju medijima istakla je da je koncert „Kraljica Juga“ posvetila svojoj baki i deki, koji su joj bili najveći oslonac u životu i da joj je za kompletnu sreću nedostajalo to da oni te noći budu u hali.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić