Login/Registracija

MILICA PAVLOVIĆ I ZVEZDE GRANDA U GRAND MAGAZINU

U sutrašnjem izdanju emisije “Grand magazin”, uz sjajne goste i odličnu muziku voditeljka Katarina Obradović pričaće o muzici, ali i o brojim kulturnim dešavanjima u Srbiji.

11899976_10153106412890735_7318804516923504715_n

Milica Pavlović promovisaće novi singl “Demantujem”, dok će Semir Jahić i Bakir Turković govoriti o iskustvu u najgledanijem muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Gosti “Magazina” biće i pevačica Mina Kostić, ali i Davorka Mitrović koja će predstaviti program predstojećih 52. Ljubičevskih konjičkih igara koje se, po tradiciji, održavaju u prvoj nedelji septembra u Požarevcu. Gledaoci Grand narodne televizije imaće priliku da u rubrici “Muzička ličnost dana” saznaju sve o pevačici Radi Manojlović.

Obilje dobre muzike, kvalitetne priče i vesela atmosfera sigurno će doprinete da i ovo izdanje “Grand magazina” bude najgledanije. Emisija počinje tačno u podne, a možete da je pratite uživo na sajtu www.grand.nettvplus.com.  Lajkujte i zvaničnu Facebook stranicu, gde možete ostavljati vaše komentare,predloge i sugestije. Stranicu možete pogledati OVDE! Sva gostovanja iz emisije možete naći i na našem Youtube kanalu (GrandMagazinTvGrand)