Login/Registracija

Milica nahvalila Anu Nikolić, pa pomenula Karleušu: „Verujem da će joj se ovo dopasti“ (VIDEO)

Milica Pavlović sinoć je u beloj, svečanoj haljini prošetala crvenim tepihom na dodeli MAC nagrada, a sreću i oduševljenje što je deo ovog šoua nije krila.

-Ovo je nešto što sam gledala na MTV-ju i uživala. Drago mi je da naš region ima ovakav šou, a Beograd da bude domaćin i ugosti sve na ovako fenomenalnoj zabavi – rekla je pevačica koja je na sebi ponela jedan veoma zanimljiv detalj, u pitanju je minđuša za nos, pa je sve zanimalo da li je nos probušila specijalno za ovu priliku.

Nisam, ovo je samo deo stajlinga. Lepo mi se uklopilo. Za sada ne razmišljam ni o pirsinzima niti o tetovažama. Samo mi je „Čair“ u glavi – istakla je Milica.

Kada su muzičke nagrade u pitanju, Milica je iskreno priznala da je ne bi začudilo da osvoji nagradu za album godine jer je „Posesivna“ nadmašio sva njena očekivanja.

-Album je nadmašio sva moja očekivanja. Dobila sam ljubav publike, podršku i to je za mene lično najveća nagrada. Da li ću dobiti priznanje nije mi toliko bitno kao ovo što sam rekla malopre – objasnila je pevačica.

U Štark Areni Miličina koleginica Aleksandra Prijović uskoro će organizovati koncert, a pripadnike sedme sile zanimalo je da li će i ona biti deo publike.

Vrlo rado ako budem u Beogradu. Ovaj posao shvatam ozbiljno, volela bih da svaki moj kolega ovde ima koncert i pokaže nam kako on vidi spektakl u Areni i šta bi pružio publici – kazala je Pavlovićeva.

I Ana Nikolić ozbiljno i studiozno priprema prvi solistički koncert u Areni, pa nas je zanimalo da li će Milica posetiti i njen nastup.

Zašto da ne, Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Ono je ozbiljna zvezda sa ozbiljnim hitovima – priznala je Milica.

Poznato je da je Pavlovićeva veoma bliska sa Jelenom Karleušom koja kod nas važi za modnu ikonu, pa nam je otkrila da li su se čule i da li ju je savetovala šta da obuče.

Iskreno, retko razgovaramo o garderobi. Kada vidim njene dobre autfite prva potrčim da prokomentarišem. Učim od najboljih, verujem da će joj se ovo dopasti – rekla je pevačica.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk