Login/Registracija

Milica Dabović ŠOKIRA: Bivša košarkašica se razgolitila, prodaje INTIMU na sajtu za odrasle

Milica Dabović odlučila je da otvori popularnu društvenu mrežu „OnlyFans“ na kojoj devojke i muškarci obično prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

Ona se tim povodom oglasila na Tviteru i stavila svima do znanja „da voli da slika svoje telo“.

 Pošto svi želeli moj „OnlyFans“, odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje telo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više.

Pala je i opklada da ću imati preko 1000 pratilaca za manje od 24 sata – poručila je Milica Dabović na Tviteru, što je izazvalo mnoge kontroverze u javnosti.

Podsetimo, Milica je nekoliko puta javno isticala kako je tokom života imala finansijskih problema, te je počela da prodaje polovnu garderobu putem Instagram naloga.

Pomogle su mi Aleksandra Prijović i Sofija Milošević, stala sam na noge. One, a i ostale žene koje su me podržale i kupile stvari od mene su mi dale vetar u leđa. Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama.

Šta god imaju i nije im potrebno to se proda. Naravno, uzeću svoj deo, to je minimalan procenat, ali opet, meni to znači. To su neke pristupačne cene i kome god je nešto skupo, cena može da se smanji i da svi budemo zadovoljni, mi što smo prodali, a one što su kupile.

Moram da priznam, tim putem uspem da zaradim više od jedne prosečne plate. Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao – progovorila je Milica svojevremeno za medije o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se našla, a sada je izgleda našla novi unosan način zarade.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram/Printscreen,
Autor: Kurir/I.G.