Login/Registracija

Milica Dabović objavila sliku dečka i sasvim otvorila dušu: „Obasjao si moje nebo, duginim bojama“ (FOTO)

Bivša košarkašica Milica Dabović konačno je pokazala dečka javnosti. Ona je svom dragom posvetila emotivnu poruku i na taj način mu čestitala rođendan, objavivši set zajedničkih fotografija, na kojima se vidi da ljubav cveta. Milica je u emotivnoj vezi sa Milanom Cvetinovićem, inače kumom folkera Darka Lazića.
-Dobrotu, hrabrost, iskrenost, ku…vitost, upornost, ludost, lepotu, velčinu, snagu, energiju, vrednost, strast, sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena – napisala je između ostalog Milica.

Ona nije štedela na rečima:

-Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj… Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas. Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo, duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna – napisala je, pa dodala:

-Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želis ići u rat- ja sam sebi birala… Srećan ti rođendan ljubavi moja! Tik tak one more day to go! Las Vegas. P.s ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari… Sve sa tobom ima smisao – piše u opisu fotografije.

Inače, otkako je Milica Dabović otvorila profil na Only fansu često je glavna tema medija. Njene intimne fotografije nedavno su ugledale svetlost dana, a bivša košarkašica je otkrila da ih je u javnost plasirao njen bivši.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić