Login/Registracija

Mile Kitić otkrio pravu istinu o razvodu, progovorio o braku i odnosu sa Martom: „To je jedina istina“

mile kitic 23 ok

Mile Kitić 26 godina uživa u braku sa Martom Savić, a sada je otkrio pravu istinu o njihovom zajedničkom životu, a dotakao se i glasina o njihovom razvodu.

Kriza je prošla. Pisalo se da se rastajemo, ali jedina istina je da mi imamo idealan brak! Marta je napustila karijeru da bi se posvetila našoj ćerki i sve se to na kraju isplatilo, jer je Elena izrasla u devojku koju bi svaki roditelj poželeo da ima – kaže Mile Kitić.

Pevač je pred veliku američku turneju, na koju prvi put ide sa ćerkom, govorio o poslu i privatnom životu. Mile kaže da mu se supruga na ovom putu neće pridružiti.

Marta voli toplije krajeve, obožava Dominikanu. Već u novembru ide tamo i planira da ostane šest meseci, a ja ću joj se ove godine pridružiti. Neće dolaziti u Ameriku sa Elenom i sa mnom ističe pevač.

0b0a0bc998246f3e3db691c3cdbba2566c65fbf5

Folker se raduje odlasku u Ameriku, gde je inače živeo jedno vreme.

Prvi put sam otišao u Čikago 1975, jer su mi tamo živeli roditelji. Dobio sam američke papire, pa sam se tamo preselio 1982, ali smo se posle dve godine vratili u Srbiju jer je tata otišao u penziju. Do sada sam u toj zemlji pevao više od 10 puta – rekao je Mile.

Iako nije postao profesor, sportom se bavi i danas.

Dokle god me kolena služe, igraću tenis. Tako održavam liniju. Imaću 22 nastupa zaredom i svi me pitaju odakle mi snage, ali to je od sporta. Idem i na skijanje, ali tenis više volim. Pre bih se odrekao muzike nego tenisa – završava priču Kitić.

(Informer)

BONUS VIDEO- Mile Kitić prekinuo nastup Šerifa Konjevića:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.