Login/Registracija

MILE KITIĆ GLEDA I NE VERUJE: Fan ISTETOVIRAO njegov lik (FOTO)

„Nemam ja više šta da se dokazujem“ priznao je nedavno Mile Kitić za portal Grand Online, sa čime se publika koja ga već decenijama obožava potpuno slaže!

Iako gazi osmu deceniju, krase ga izgled, šarm i energija mladića zbog čega su njegovi nastupi krcati mlađom populacijom.


Koliko vole njegove pesme, toliko vole i Miletov lik zbog čega na pevačevu adresu često stižu pokloni i iznenađenja. 

Tokom višedecenijske karijere, prošao je mnogo toga, ali ipak je danas nešto uspelo da ga ostavi bez teksta!


Jedan od fanova istetovirao je pevačev portret na ruci. Gotvo preslikan Miletov lik raznežio je i samog pevača koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.

– Svaka čast- napisao je oduševljeno, dok je fotka izazvala lavinu reakcija.


Gotovo sve Kitićeve pesme su hit do hita, a nedavno je za naš portal priznao da je, uprkos sumnjama i osporavanju drugih, uvek slušao svoj instinkt kada je u pitanju odabir pesama. I nije pogrešioo!

– Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pesama sa Južnim vetrom do Plave ciganke. Išao sam korak unapred, kada sam snimio pesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovek, a prvi sam bio koji je snimao sa reperom. Pa čak i „Paklene godine“ kada sam obradio pitali su se šta je sa ovim čovekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja- ispričao je pevač.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović