Login/Registracija

MILANO JE PAO! Nadin aksesoar oduševio sve na Ibrinoj žurci: „Niko nije mogao da veruje“

Nakon što je bila je specijalna gošća na proslavi jubilarnog 40. rođendana Zlatana Ibrahimovića u Milanu, pevačica Nada Topčagić priznaje da još uvek ne može da dođe k sebi. 

Kaže da je u početku oklevala da li da prihvati poziv za žurku, ali se u poslednjem trenutku predomislila i brzinski pripremila za odlazak u Italiju. U tome je imala pomoć prijatelja i dugogodišnjih saradnika koji su na brzinu osmislili njen stajling za luksuznu proslavu na kojoj su Ibro i njegova supruga Helen okupili svetski džet set.

Ipak, Nada je zasenila sve zvanice u Milanu, čak i di džeja za kog je mislila da je sabotira, budući da na probi nije mogao da nađe njenu čuvenu pesmu „Jutro je“.

– Ja sam tamo najglamuroznije izgledala. Pred početak žurke mi je di džej rekao da će da obuče odelo sa svarovski kristalima, jaoj, ja kad sam to čula, odmah sam zvala mog stilistu da ga pitam što nisam i ja ponela njegove svarovske, da skršim di džeja. Međutim, kad je došao na žurku nije bio ni primetan, onako, ali kad je mene video, njemu su oči bile ogromne i pitao se otkud to da ja toliko šljaštim – ispričala je Nada detalje sa Ibrine žurke i priznala da je svojim upečatljivim stajlingom osvojila sve zvanice. 

– Svi su gledali u mene i nisu mogli da veruju – rekla je Nada i dodala da je jedna od zvanica toliko bila oduševljena njenom odevnom kombinacijom, a poseban utisak ostavila je njena torbica optočena kristalima i perlama. 

– Razmišljala sam da joj dam, divila se torbici, ali smo se mimoišle sutradan. Sad se kajem što joj nisam ostavila na recepciji. Niko nije imao ovakvu torbicu, svi su gledali u meni. Rekli su mi da izgledam svetski, svi su bili u skupim odelima i nisu očekivali da ću tako da izgledam. Mislim da je di džej pao na kačket, na šljokice i na sve ovo – rekla je Nada u emisiji „Grand magazin“ u kojoj je i pokazala torbicu koju je nosila na Ibrinoj žurci u Milanu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić