Login/Registracija

Milan Stanković izašao iz ilegale: Evo kako pevač sada izgleda (FOTO)

Milan Stankovic 2

Milan Stanković je neko vreme proveo u Sarajevu, te je to iskoristio kako bi se malo opustio i odmorio od teških poslova i poslušanja koja je imao u manastirima tokom prethodnog perioda.

I dok sve zanima da li se pevač vraća na estradu i šta je sada sa njim, on je šokirao svoje pratioce.

Naime, on se prvi put oglasio nakon pauze i pokazao kako izgleda.

3620114 7e7d85f2a2ff4837bfb9b51c9dc8a1ac ff

U jednostavnoj plavoj majici i još jednostavnijim farmerkama pozirao je za kameru u „Narodnom muzeju Srbije“, a primetno je da je dosta mršaviji nego ranije.

Podsetimo, Rada Manojlović pre nekoliko dana za Grand je otvoreno govorila o odnosu sa Milanom, a pred našim kamerama je priznala da se viđaju povremeno.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 21OK

-Nisam ga videla skoro ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije – rekla je ona i dodala:

-Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus.

BONUS VIDEO – Rada o odnosu sa Milanom:

(Kurir)

Foto: Instagram,
Autor: A.M.