Milan Mitrović iskreno o roditeljstvu: „Želeo sam da drugo dete bude sin, ali ne znam kako bi se snašao sa dečacima“ (VIDEO)

64719a1c932514ea5ed5d9c979d40821a5101e1d

Pevač Milan Mitrović već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Bojanom, a kruna njihove ljubavi su dve ćerke Zara i Kasija.

Milan ističe da je od prvog dana velika podrška supruzi u odgajanju dece, a nije se libio čak ni da menja pelene i da joj pomaže oko svih kućnih poslova.

-To je sada trend da ćalci menjaju pelene, već je kliše da to rade mame. Šalu na stranu, meni to nije teško, ali kada je situacija hitna i ja se naravno prihvatim posla, nije strašno, ne boli mnogo, samo malo pecka nos – kaže on kroz smeh.

Njegov kolega i prijatelj Petar Mitić nedavno je rekao da i on pomaže Ivani kada su u pitanju neki poslovi oko dece, ali ne menja pelene. Milan kaže da njemu to nije problem, ali poštuje odluku kolege.

-Ako je to Pepijeva politika, ja to poštujem. Ja sam nekako od prvog dana kada sam dobio Zaru, a posle Kasiju odmah sam se uhvatio posla, to sam zaista želeo da vidim. Znao sam da će nekada biti situacija kada moja supruga neće biti tu, a dete mora da se presvuče i onda sam morao da savladam tu tehniku. Verujte da sam savladao, pa to mogu da obavim za manje od minut – priznaje ponosni tata.

Kako očeve koji imaju žensku decu bije glas da su veliki švaleri zanimalo nas je kako Milan reaguje na takve priče i da li i on veruje u pojedina narodna verovanja.

-Ja sam to čuo, ali evo ja sam živi primer da to nije istina, to je isto jedan od klišea koji vlada dugo vremena. Nije da sad ja kao nešto sebe uzdižem, ali mislim da su to bapske priče više. Kada sam ušao u bračnu zajednicu sa suprugom, želeo sam da imam žensku decu, prvo žensko, drugo sam želeo iskreno da bude dečak. Ali sada kad pogledam ne znam kako bi se snašao sa dečacima – zaključio je Milan za Grand.

U videu pogledajte šta je još pevač pred našim kamerama rekao o porodici.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić