Login/Registracija

Mikica Bojanić angažovao kuma i obradio HIT svog oca: „Miloš to nije dobro otpevao“ (VIDEO)

Nakon desetogodišnje pauze i života u Kanadi, Mikica Bojanić se konačno vratio na muzičku scenu i to sa čak dve obrade predivnih numera. Reč je o singlu njeogovog oca Miloša Bojanića, ali i o numeri koju je pevač uradio u novom aranžmanu.


Za obe pesme pevač je snimio dva spota, a ekipa Grand Online portala prisustvovala je snimanju u Novom Sadu i imala ekskluzivnu priliku da sazna zbog čega je Mikica prepevao hit njegovog oca. 

– Miloš to nije dobro otpevao pod broj jedan (smeh), a ja sam sada objasnio kako to treba da se otpeva. Kum je objasnio kako aranžman treba da se radi, mala šala- našalio se pevač koji je za potrebe spota angažovao svog kuma i poznatog harmonikaša Sinišu Tufegdžića.


– Svidela nam se pesma i stvarno smo je iz ljubavi uradili i predstavili narodu. Tata je to aminovao i rekao odmah da bi mi to trebalo da uradimo- istakao je Mikica za Grand Online.

Sport je ekranizovan pod rediteljskom palicom mladog Dušana Šljivića, ali je pravi krivac za ovu novosadsku priču zapravo čuveni fotograf i snimatelj Zoran Kuzmanović Munja koji je iznedrio mnoge pevačke zvezde.

– Šta god da je Munja predložio i kome god da je pomogao taj je napravio uspeh- potvrdio je Bojanić.


Detalje velikog povratka i atmosfere sa snimanja u Novom Sadu pogledajte u nastavku.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić