Login/Registracija

Miki Panjković:“ PORAŽAVAJUĆE je što žene više troše na OVO nego na frizera!“ (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih frizera na našim prostorima, Miki Panjković decenijama važi za nekoga ko postavlja trendove kada su frizure u pitanju, a usled trenutne situacije deluje da su trendovi ulepšavanja pali u drugi plan.

– Sada je self frizura postala prava frizura. Ja to nisam mogao da očekujem da vidim nigde u svetu, ali sada imamo puno posla za ispravku takve frizure. Trendovi se sada vezuju za vakcine i za maske. Uz masku praviš frizuru– našalio se frizer i dodao kako su trenutno žene koje rade od kuće u njavećem problemu jer stavljaju na kosu šta stignu.


Svedoci smo da su mnoge plavuše, u poslednje vreme, postale brinete a Miki nam je otkrio da su sada aktuelni prirodni tonovi.

– Promena je aktuelnija od svega, sve koje su plavuše treba da budu malo drugačije a sve što su brinete ne treba da budu agresivno drugačije prvi put se taj medijus spojio prirodni tonovi sa blago formiranim elementima od sunca– objasnio je on za Grand Online.


Svaka žena voli da ima lepu i negovanu kosu, međutim istraživanje koje je ovaj frizer sproveo pokazuje da žene nisu spremne da izdvoje mnogo novca za dobru frizuru.

-Daleko više para su spremne  da potroše na torbu i cipele nego na kosu i meni je to poražavajuće.

Ceo intervju pogledajte u videu.

PROČITAJTE I

“Radio sam Miru, Cecu, Seku i sve su TRAŽILE ISTO“ Frizer priznaje da nisu sve bile zadovoljne (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić