Miki Mećava izneo ŠOKANTNE TVRDNJE o pevačici i ispričao sve detalje iz zajedničkog učešća u rijalitiju!

Pevač Miki Mećava poznat je po tome što nema dlake na jeziku i uvek bez ustručavanja komentariše aktuelne teme, pa tako i ovoga puta kada je govori o aferi elitne prostitucije koja je neadavno potresla region prokomentarisao je koleginicu Dušicu Grabović.

4576f93e4d7ed60f8ffd38c6a8c1c7d8660415f3

Miki je svojevremeno učestvovao u jednom rijaliti programu sa Dušicom, gde ju je i bolje upoznao te je otvoreno izneo svoje mišljenje o njoj.

– Ja sam Dušicu upoznao u rijalitiju, mislim da nije prošlo dva tri dana, a onda je već imala seksualne odnose tad je to bio skandal u odnosu na sad… Ona je bila totalni anonimus, ajde ja to i razumem, ali toliko biti navalentan i samo skrenuti pažnju na sebe. Ona bi uradila sve zarad karijere i tvrdim da je to tako, a nemam ništa protiv nje, neka se bavi žena čime hoće… – ispričao je on u emisiji „Grand magazin“ i dodao:

71a845b56530be76ef7ff78fd6b4054002d58a49

– Kad sam je sreo na nekom novogodišnjem snimanju, vidim ona uzima brojeve pevača, kao menadžeriše kao ona drži Australiju, ali kad bi mogla da zabode neku pesmu to bi bilo okej, ali teško… Ispašće da stvarno imam nešto protiv žena, ali samo pričam realno. Dolazila je u moj krevet i tražila da se masira, mogu da ispričam još neke kombinacije koje su tamo bile, ali opet to sve smatram za rijaliti, a da li se bavila prostitucijom to ne znam, ali me ne bi iznenadilo.

Foto: Printskrin: Grand tv/Instagram,
Autor: D. Bukovčić