Login/Registracija

Mesec zaljubljenih u znaku Tonyja Cetinskog i nove ljubavne balade ‘Čekam te’! (VIDEO)

Biti na vrhu, i tako trideset godina, ali istodobno ostati skroman i prvenstveno čovek, mogu samo najveći. Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.


Pevač koji uvek u prvi plan stavlja obožavaoce svih generacija, njihovo mišljenje koje stalno osluškuje i koji su mu, motiv da svakim danom radi na sebi, ali i starije kolege, za koje rado ističe, kako su mu na početku karijere svesrdno pomogli, ponovno je oduševio. Pevač godine, koji je nedavno ponio nagradu ‘Oliver Dragojević’, uoči meseca zaljubljenih i Valentinova, predstavlja novu pesmu i video spot. Ljubavna balada ‘Čekam te’, dolazi s Tonyjevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma ‘Kao u snu’, koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja. ‘Live spot za pjesmu ‘Čekam te’, ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i glazbenicima poput mojih suradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dvije pjesme, na aktualnom albumu ‘Kao u snu’, ali i gušta zasvirati sa nama.’, poručio je ovom prigodom Tony.

‘Čekam te’ pogledajte i poslušajte na:

Pored nove pesme i spota, te spomenute nagrade za pevača godine, Tony do kraja ovog meseca, s nestrpljenjem očekuje rezultate, još triju nominacija za prestižne muzičke nagrade. Tako se u najjačem izboru regionalnih nagrada, Music awards ceremony, u finalnom izboru nalazi sa svojim prošlogodišnjim hitom ‘General bez činova’. Sa hitom ‘Kao u snu’ nalazi se u izboru za pesmu godine Narodnog radija, dok je istovremeno za pevača godine, nominiran u Zlatnom studiju. Kada se na sve nadodaju brojni koncertni, možemo reći kako će 2019., biti u znaku Tonyja Cetinskog.


Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand online