Login/Registracija

„MENE TREBA NEŠTO OZBILJNO DA ZGAZI DA BIH PALA“, Biljana Sečivanović otvoreno o SUĐENJU I BORBI ZA IMOVINU

Nakon predivnog odmora i medenog meseca na Dominikani, nove pesme koja je ugledala svetlost dana Biljanu Sečivanović dočekale su i one manje lepe stvari. Naime, pevačica i njen suprug našli su se u sporu sa Aleksandrovom bivšom ženom povodom raspodele imovine.

– Mene treba nešto ozbiljno da zgazi da bi me zgazilo. Borila sam se protiv mnogo vetrova, ružnih stvari i situacija kroz život, tako da za mene ovo i nije toliko strašno. Ne doživljavam kao šamar jer suprug i ja odlično znamo kakva je istina i šta je istina, a to ćemo i dokazati na sudu. U tom smislu sam bezbrina i nemam dilema. Ja idem u ulozi svedoka, nisam nikome ništa uzela niti otela, sve što imamo je naše- objasnila je Bilja.

Mnoge njene kolege koristile su ovakve situacije zarad medijske promocije i reklame, međutim kako Sečivanovićka priznaje nikada nije želela da bude deo sveta koji se služi takvim stvarima, budući da je jedina promocija njene karijere samo i isključivo muzika.

– Ja sam sada u situaciji u kojoj promovišem svoju pesmu koja je izuzetno lepa. Davno nije takav narodnjak izašao, nekada davno su se takvi narodnjaci snimali, a ja sam neko ko je prvi put to uradio i snimio, pogotovo što sam ženski vokal. Želela sam da se odužim ovim publici koja me zove na veselja, jer sam se povukla što se tiče klubova, ne gostujem tu. Više mi prijaju proslave i veselja, a što se tiče vida reklame, u smislu sudovi sipred suda, stajling, mene to ne zanima. Ja sam prvi put sada otišla u sud za svojih četrdeset godina, nisam znala kako sudnica izgleda, gde treba da sedim. Ne znam da li je to sad u ovo moderno doba sramota ili je za pohvalu- istakla je pevačica.

POGLEDJTE I

Tužna ispovest Bilje Sečivanović: „NISAM MOGLA DA SE RADUJEM DETETU KOJE SAM TOLIKO ŽELELA“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović