Login/Registracija

Marko Miljković otkrio ISTINU O ZVEZDAMA GRANDA: “Saša je bio MOZAK operacije, nisam bio ZADOVOLJAN“

Marko Miljković popularnost je stekao kao učesnik prvog rijalitija u Srbiji “Veliki brat“ u kome je ostao zapažen kako po svojim izjavama tako i po ljubavnoj vezi sa lepom novosađankom Enom Popov.

Nakon izlaska iz ovog šou programa Marko se vratio svom prvobitnom poslu, i puštao muziku po popularnim klubovima u kojima je na poziciji DJ-a zarađivao i do 1000 evra za veče.

Pravi preokret u njegovom životu desio se 2007. godine kada je dobio poziv Grand produkcije da zajedno za Enom vodi najpopularniji muzički program na ovim prostorima, “Zvezde Granda“. Međutim, po Miljkovićevim rečima taj posao nije bio za njega.

– Nisam zadovoljan kako sam vodio emisiju, nije bilo dovoljno dinamično da bih se istakao. Zato sam pravio gafove, pa umesto Tanja Savić, kažem Sanja Tavić. Sa druge strane bilo mi je i naporno. Paralelno sam vodio i “Zvezde Granda“ i radio kao DJ, a najviše tezgi sam imao petkom uveče a taj dan smo uvek po ceo dan snimali emisiju– otkrio je Marko.

Iako se nije snašao u voditeljskim vodama, neizmernu zahvalnost i dan danas duguje Saši Popoviću koji mu je ukazao poverenje i čast da bude deo najgledanijeg takmičenja o kome se govorilo i pisalo u celom regionu. Pored toga što Sašu pamti kao izuzetno koretnog i profesionalnog, bilo je vremena i za šalu i druženja o kojima Marko danas rado govori u javnosti.

– Sa Sašom sam se dogovorao oko nekih stvari koje ćemo da isceniramo, kao recimo padanju sa bine (smeh). Sve što smo radili bilo je zanimljivo, a on je naravno uvek bio mozak operacije, zato je tu gde jeste. Super je čovek, ima fascinantnu energiju. Jedan je od retkih poslovođa koji poštuje dogovor, i mogu da kažem da sam mnoge stvari naučio od njega. Zna da bude strog, ali sve radi s pravom i kako treba– rekao je Miljković za “Informer“.

Autor: T. Bogavac