Marko Gačić otvorio dušu o braku i deci: „Postoji strah, živimo u vremenu kada ništa ne može da se planira“ (VIDEO)

Pevač Marko Gračić otvorio je dušu za Grand i govorio o porodici, karijeri i višku kilograma sa kojima se borio godinama.

Capture 32

Kako je u poslednjih godinu dana drastuično smršao, Marko kaže da je tek sada potpuno zadovoljan fizičkim izgledom.

– Sada već neko vreme držim tu liniju, super mi je, odgovara mi i ne planiram sa kilažom da idem dole više. Tokom leta nisam imao vremena za trening, dosta se radilo, slobodno vreme sam koristio za odmor. Sada se sve polako vraća u normalu, pa se i ja vraćam treninzima – rekao je on i otkrio da li nekada trenira sa kolegama.

– Pričao sam sa Urošem da idemo na boks, ali ništa nisam dogoviorio još. Malo sam ja neodgovoran po tom pitanju, pa ne želim nekoga da obavežem.

d3fb2eef35444bccaf97445e9cfbfcfcd395ff51

Njegova ćerka je ove godine krenula u prvi razred, a Marko priznaje da se dosta toga promenio u životu porodice Gačić.

-Nikolina je krenila u prvi razred, to je sada šou program. Presrećna je, super se snalazi, imala je tu sreću da joj ostane puno drugara iz vrtića u razredu. Super se snašla, a i nama je okej, sada nemamo posla kao tokom sezone, pa se kombinujemo. Svakako u početku idemo oboje da je ispratimo u školu, ona samo gleda da li smo tu, dok ne uđe u školu.

42f02de14e8c82bb3a56f28628057ff14e8fbc4e

Iako on i supruga Goga dobro zarađuju, ipak su odlučili da naslednike upišu u državnu školu.

-Ja nemam neke predrasude, išao sam i ja u tu istu školu i vrtić, ista vaspitačica je bila i meni i mojoj deci. Čak su ostali i neki profesori koji su meni predavali i to mi je drago.

ba6bb173b465d5b3e0483de0da812f045ccc75af

Kako su se u poslednje vreme dešavle velike turbulencije kada je obrazovanje u pitanju, Marko kaže da on i supruga dosta vode računa vaspitanju dece. Ne krije da je pred polazak u školu postojao strah zbog svega što se dešavalo prošle školske godine

-Postojao je strah, ali je ipak bila veća ta euforija i radost, strah je konstantan jer živimo svi u vremenu u kome ne možemo da planiramo ništa. Čudne stvari se dešavaju, ali mislim da sve ide od kuće. Mislim da su deca u samom razvoju svesna šta je dobro, a šta ne – zaključio je pevač za Grand.

BONUS VIDEO – Saša Popović o promenama u „Zvezdama Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munjan,
Autor: A.Milinković