Login/Registracija

Marko Gačić IZNENADIO Gogu, ona mu odbrusila: „TO NIJE DOVOLJNO“

Pevačica Goga Gačić nedavno je proslavila trideset i treći rođendan, a za tu priliku napravila gala žurku na kojoj je okupila brojne prijatelje i kolege. 

Kupila sam svećicu sa znakom pitanja tako da živeo onaj ko je to izmislio. Generalno ne krijem svoje godine jer uglavnom dobijam komplimente da izgledam dosta mlađe, što je super. Na prvu bi mi dali dvadeset i kusur- istakla je pevačica sa osmehom.

– To znači da je dobro čuvam i pazim!- dobacio je Gogin suprug.

Ono što je sve najviše zanimalo je da li joj je Marko priredio neko iznenađenje budući da je nedavno za portal Grand Online otkrila da je od samog početka veliki džek te da joj ispunjava svaku želju.

– Ove godine je sama izabrala šta želi, pošto nije bila u Istanbulu idemo tamo ćemo da uživamo nekoliko dana, da nakupujemo neke stvarčice- otkrio je Gačić.

Međutim za ovaj rođendan Goga je rešila da ne nude skromna te priznala da osim putovanja i slavlja koje joj je organizovao želi i dobar šoping.

– Nikad ne greši stvarno mi uvek kupi baš ono što mi treba. Moram da vam ispričam ovo, skoro sam slučajno videla jedan kaput u Turskoj i onda mi je stigao nakon dva tri dana od kad smo doputovali, a zapravo mi je muž naručio- priznala je za Grand Online.

Poznato je da je Marko slab na Goginu kuhinju, međutim rešio je da smrša nekoliko kilograma u čemu za sada dobro napreduje. Iako se on žali na višak, čini se da Gogi to ni malo ne smeta.

– Pa mislim još malo mora da smrša ako on to želi, ali ja njega volim takvog buckastog. Volim ga i mršavog i buckastog, svejedno mi je. Obožavam ga- rekla je.

POGLEDAJTE I

Goga kasnila na nastup, Marko joj napravio HAOS: „Da li si ti normalan?“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović