Login/Registracija

Marina Visković šokirala izjavom: „Maltretirala bih konobare, spremačicama držala predavanje“

Atraktivna pevačica Marina Visković poslednjih meseci je veoma aktivna na svom Instagram profilu. Kako je nedavno objasnila, od kada se ceo svet suočio sa pandemijom virusa, ona se osvestila i shvatila koliko je život dragocen, te ne gubi vreme da svoju pozitivnu energiju prenese i na svoje pratioce na društvenim mrežama.

Iako smo navikli da pevačica putem svojih storija nesebično deli savete mladim devojkama i rado odgovara na brojna pitanja, ipak je uspela jednim odgovorom da iznenadi i ostavi fanove u šoku.

Naime, na pitanje u kojim poslovima bi se snašla da nije pevačica, Marina je kao iz stopa odgovorila.

– Udala bih se za nekog milionera, koji nikada nije kući, lakirala nokte, spremačicama držala predavanja o slaganju odeće po boji, išla na pool dance, maltretirala konobare koji nisu preljubazni kada me vide –napisala je Viskovićeva uz emotikon koji plače od smeha i time ostavila sve u čudu.

Ipak, otkrila je da se samo šalila i da vidi sebe samo kao umetničku dušu. 

– Šalim se naravno,ja sam umetnička duša cela tako da bilo šta što ima veze sa tim i psihologija naravno je moja ljubav- dodala je pevačica i još jednom pokazala da se uvek vrlo rado našali na svoj račun.

POGLEDAJTE I

NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Poželela skandal,a sada IZAZIVA fotkama iz kreveta (FOTO)

Marina Visković PROGOVORILA O BIVŠEM! Otkrila DETALJE PAKLA KROZ KOJI JE PROŠLA

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović