Login/Registracija

Marina Visković PROGOVORILA O BIVŠEM! Otkrila DETALJE PAKLA KROZ KOJI JE PROŠLA

Raskid desetogodišnje veze jedne od najlepših pevačica sa domaće javne scene, Marine Visković i njenog bivšeg izabranika je tema o kojoj se i dalje priča. Iako je preživela pravi pakao, pevačica ne dopušta da bude bez osmeha na licu.

Ne propušta priliku da se oglašava na svom Instagram profilu i uveseljava svoje pratioce smešnim objavama. Ovoga puta odlučila je da sa mladim devojkama podeli svoje bolno ljubavno iskustvo i posavetuje ih kako da povrate samopuzdanje posle raskida duge veze.

„Za početak sam stala ispred ogledala i rekla sebi ideš sada na maks, sve svoje potencijale! Draga moja Marina samo sebe u životu imaš i sve će biti u redu jer si to zaslužila. Sve u životu je prolazno, samo sebe imate i zato se volite i negujte svoju dušu!“, objasnila je Marina prisećajući se ovog veoma teškod perioda života. 

Kako je više puta isticala najveća podrška bili su joj njeni prijatelji koji su nesebično delili bol sa njom.

„Mlade devojke koje nemate sreće u ljubavi, prvo naučite sebe da volite-to vam je prva lekcija.Drugo ljubav nije lako naći, ne možeš takko lako naći osobu čija ti energija prija i sa kojom možeš da se ukapiraš. Ako neko odustane od vas zbog nečega i ne treba vam.Vrednosti su s poremetile i većina nije iskrena zato nih ja zatvorom kaznila ljude koji se igraju sa tuđim emocijama“, dodala je pevačica.

Na radost njenih pratilaca, posle svega što je prošla, priznala je da je otvorena za ove ljubavi i istakla da trenutno ima simpatiju.

POGLEDAJTE I

UDAJE SE ZA SULTANA? Otkrivamo 10 stvari koje niste znali o Marini Visković (VIDEO)

NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Poželela skandal,a sada IZAZIVA fotkama iz kreveta (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović