Marina Tucaković predvidela uspeh Aleksandri Prijović, svaka reč se obistinila: „Od nje će biti nešto, žao mi je…“ VIDEO

marina tucakovic o priji

Sinoć je emitovano specijalno rođendasko izdanje emisije „Zvezde Granda Specijal“, povodom 25 godina Grand produkcije i deset godina postojanja Grand televizije.

Publika je imala priliku da se priseti momenata uz najgledanijih emisija, a posebno je privukao pažnju video gde je Marina Tucaković predvidela sudbinu Aleksandri Prijović još u „Zvezdama Granda“.

Hvataj 1

Marina Tucaković predvidela sudbinu Aleksandre Prijović

Marina je davne 2014. godine, kada je bila član žirija „Zvezda Granda“, prokomentarisala prvo pojavljivanje Aleksandre Prijović i predvidela joj uspeh koji će se dogoditi deset godina kasnije.

Nakon sto je oborila sve rekorde u Hrvatskoj oglasila se aleksandra Prijovic 3 e1703337637311

Čim je na sceni ugledala Aleksandru, Marina je ostala očarana njenim glasom i načinom pevanja, a komentar koji joj je tada dala, pevačici je ostao duboko urezan.

Očigledno pravi profesionalac, to se čuje, iako je jako mlada i ima svega 16 godina. Ali mislim da će od nje biti nešto. Žao mi je što si prehvađena, ali imaš vremena da popraviš svoje pevanje još. Sigurna sam da je život pred tobom i sigurno dobra karijera rekla je Marina Tucaković u „Zvezdama Granda“.

Hvataj 2

Šta joj je Marina još rekla u „Zvezdama Granda“, pogledajte u videu ispod.

Podsetimo, sinoć su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nagrađeni prijatelji naše kuće zlatnom plaketom, a među nagrađenima su Suzana Jovanović, Rada Manojlović, Dragan Kojić Keba, Željko Samardžić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Milica Todorović i Neda Ukraden.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović koncert Sarajevo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković