Marina Tadić progovorila o agoniji kroz koju je prošla: „Gazda kluba je hteo da me poljubi na silu“

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Pevačica Marina Tadić retko daje izjave za medije, a pauzu je svojevoljno napravila jer je želela da se u potpunosti posveti ćerki Veri u prvim godinama života. Sada je odlučila da progovori o neprijatnim trenucima sa kojima se susrela na početku karijere.
Kako Marina ističe, kao mlada pevačica imala je brojne nepristojne ponude i pretnje, a odbijanje ju je, kako kaže, puno koštalo.

marina tadic

-Mnoga vrata sam zatvorila jer nikada nisam pristajala na takvu vrstu ucene. Desilo mi se više puta da gazde klubova vrše pritisak da budete s njima, a onda vam blokiraju klubove koje drže. Muškarci su vrlo osvetoljubivi. Kada žele da se osvete, urade to bolje nego povređena žena. Pre 16 godina je gazda jednog kluba počeo da mi se udvara i pisao mi je pisma. U jednom trenutku pokušao je i da me poljubi na silu. Bila sam šokirana, gurnula sam ga, skočila i pitala ga da li želi da ga prebijem. Bila sam duplo manja od njega, ali spremna da se branim. Nisam razumela kako se osmelio na takav postupak jer mu nikada nisam dala povoda i uvek sam na posao gledala profesionalno, bez ikakvog koketiranja – ispričala je pevačica za „Alo“, pa nastavila:

a303e347312e0c7a0599748431c25d943af472a4

-Kada se završila svirka poslao mi je poruku da nikada više neću pevati u njegovim lokalima i naravno, nikada više nisam ni pevala. Zatvorio mi je vrata iako je poslovna saradnja bila fantastična, ali njegov ego nije dozvolio da pređe preko odbijanja. To isto se dogodilo na nekoliko drugih mesta nakon čega bi se potrudili da me izbrišu gde god mogu. Meni je bio važan posao, a njima da se svete jer nisam pristala na njihovu zamisao da me iskoriste.
Tadićeva ne krije da je tada njena karijera dosta trpela, ali se nikada nije pokajala zbog toga.

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 83 ok

-Tada sam sama sebi bila menadžer. Nisam imala nekog uticajnog menadžera ili čoveka koji bi stao ispred mene. Oni su jasno tražili to što žele, ja sam još jasnije išla protiv toga i bila blokirana, zaključana dobre dve godine. Borila sam se da se vratim pošteno, a bilo je jako teško. Žao mi je svih žena koje su preživele takvu torturu, sigurno su bile uplašene i mlade. Ne može svako da se izbori za sebe kao ja koja sam rođena kao džambas – zaključila je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić