Login/Registracija

Manekenka i fudbaler PODELILI SREĆNE VESTI: Postaju roditelji po drugi put, a evo koje VREDNOSTI želi da usadi sinovima

Nedavno su svom prvencu proslavili prvi rodjendan, a danas su Sofija Milošević i Luka Jović objavili da će postati roditelji po drugi put.

Atraktivna manekenka krasi naslovnicu prestužnog magazina na kojoj pozira sa tek primetnim stomakom.

– Nisam mogla da dočekam da podelim ove lepe vesti sa vama!– napisala je Jovićeva izabranica na svom instagram profilu,a ova vest obradovala je mnoge kolege i prijatelje koji su im javno čestitali uz mnoštvo emotikona srca.

……

U intimnom  intervjuu koji je dala za „Elle“  ispričala je otkrila kako planira da vaspitava svoju decu.

– Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti- iskrena je bila Sofija.

Podsetimo, poznati par ima sina Alekseja, a  fudbaleru će ovo biti treće dete pošto Luka ima i sina Davida sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić