Login/Registracija

MALO KO ZNA DA JE ON BIO PRVI SEVERININ VERENIK: Posle toliko godina, danas na ovaj način priča o njoj

Pop zvezda Severina, od 2015. godine u braku je sa Igorom Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe,ali je i njihovoj ljubavi došao kraj, a pre njega volela je nekoliko muškaraca koji su poznati javnosti.

Mnogi su zaboravili da se pevačica još tokom devedesetih godina zabavljala sa Alenom Marinom iz grupe “Kojoti”.

Kako su mediji navodili, njihova ljubavna veza bila je kratka i burna, a Alen je prvi muškarac koji je zaprosio lepu Hrvaticu.

– Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje osuđivali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom- rekao je Alen Marin jednom prilikom.

Severina se tokom prošle decenije još nekoliko puta verila, pisali su domaći mediji. Pevačica je prvo bila verena za Srećka Vargeka, a naredni nesuđeni muž pevačice bio je Mate Čuljak, sa kojim se razišla nakon godinu i po dana emotivne veze.

Sledeći Severinin verenik bio je Slavko Šajinović, ali ni on nije uspeo da je odvede pred oltar.

Severina je potom bila verena za srpskog biznismena Milana Popovića, a iz vanbračne zajednice sa njim ima sina Aleksandra.

Poznata Splićanka se potom verila za Igora Kojića sa kojim je ponovo okončala brak.

Veruje se da je pritisak pod kojim je hrvatska zvezda bila zbog naporne i višegodišnje borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom uticao na to da se među supružnicima ugasi ljubav.

Foto: Z.K.Munja/Privatna Arhiva,
Autor: B.Stuparušić/Objektiv