Login/Registracija

Maja o TAJNOJ vezi sa POLITIČAREM: „Maltretiram ga po ceo dan, to je poželjan muškarac“

Maja Nikolić nedavno je otkrila da je pevala svim predsednicima Srbije, dok je svojevremeno Milo Đukanović slao i privatni avion kad god je poželeo da mu pevaMeđutim, od svih političara pevačica je odabrala samo jednog kao omiljenog i otkrila kakva to dugogodišnja veza postoji između njih.

– Ja volim intelektualce, tako da je moj omiljeni političar Vojislav Šešelj. On je čovek koji ima toliko ima intelekta da mogu da ga maltretiram po ceo dan i njemu nije ništa. Mogu da pričam sa njim satima, on sluša, ali pošto su to razgovori koji nisu njemu interesantni, on mi na kraju postavi neko pitanje da me izbaci iz priče – otkrila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da nijedno njegovo televizijsko gostovanje ne propušta, kao i da njen sin Lazar napamet zna njegove govore. 


– Pre ulaska u studio sam ga zvala da mu kažem da sam gledala jednu emisiju u kojoj je gostovao, a on meni na to „Majo, hvala ti“. Ma, ja njega obožavam! Kad je neko intelektualac, neko ko je svojim mozgom pobedio Hag, tu nema godina, on će meni ostati zauvek dečko. Uvek će za mene biti pravi poželjan muškarac jer ti sa njim u svakom trenutku imaš šta da pričaš – izjavila je pevačica. 


Ipak, nedavno je priznala da je „bacila oko“ na jednog poznatog košarkaša, a o kome se radi saznajte u videu. 

POGLEDAJTE I 

DNO DNA Maja Nikolić oplela po Dalili: „Ogadila mi je sve žene ovoga sveta“

Pevačica napravila HAOS sa policajcem u Herceg Novom, zvala Mila Đukanovića da interveniše

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić