Login/Registracija

Maja Nikolić uporedila Dejana Dragojevića i sebe sa Vronskim i Anom Karenjinom (VIDEO)

Kažu da najbolji idu sa najboljima, bar tako tvrdi Maja Nikolić koja je za potrebe novog projekta angažovala rijaliti učesnika Dejana Dragojevića. 

Podršku koju mu je davala tokom rijalitij zbog javne preljube pevačica je rešila da ekranizuje i to sa novom pesmom „Dođi“. 


– Ovo je spot decenije koji će zauvek ostati zabeležen u filmskoj traci o pobedi nad životom u vremenu kada niko nikome nije drug i kada se samo veliki i posebni raduju tuđoj sreći i uspehu – rekla je Maja za Grand Online, a sad je konačno došao trenutak da vidimo kako su se Maja i Dejan snašli pred kamerama. 

Pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića pevačica i manekenen zablistali su u crvenom, a ono što je interesantno jeste da je Maja njega i sebe uporedila sa glavnim akterima klasika Lava Tolstoja. 

– Hvala Dejanu što je otelotvorio magiju Vronskog i Ane Karenjine iz 21.veka, sve smo uspeli da oživimo u tri minuta ovog magičnog spota – poručila je Maja, što je očigledno oduševilo njihove fanove koji nisu mogli da sakriju oduševljenje. 


„Dejan je otkriće, izgleda kao neki španski najlepši glumac, odlično se snašao“, Ovo je savršenstvo, Deki ima specifičan pogledam i facu da se čovek naježi“, „ Deki ima pogled ispunjenog, voljenog i zaljubljenog čoveka“, „Dečko izgledaš svetski“, „S obzirom da Dejan nema nikakvog iskustva u ovakvim stvarima,odlično se snašao“, neki su od komentara na Majin spot koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić