Login/Registracija

Maja Nikolić oplela po pobedniku i žiriju PZE: „Konstrakta mu je napisala pesmu i dala tron“

Pevačica Maja Nikolić prokomentarisala je srpskog predstavika na predstojećoj Evroviziji i poput Jelene Karleuše osula paljbu po mladom pobedniku Luke Blacku.

-Konstrakta je Luki samo prepustila tron i zato je bio onakav smešan i namešten žiri bez kompetencije! Samo Lokner ima kredibilitet i kvalitet i iskustvo da bude član žirija! Ne može Tijanu Dapčević koja je ostvarena i višenagrađivana pevačica kao ni Filipa Žmahera koji je zvezda u Rusiji i višenagradjivani pevač da ocenjuje COBI (who the f.ck is Cobi), Lena (tanka džez pevačica bez ikakvih nagrada i iskustva) i Nevena Božović mlada pevačica koja tek treba da se dokaže, pri tom nema nagradu na Evroviziji iako je 2 puta učestvovala – počela je Maja i nastavila:

Mislim da je sada sve jasno. Neko je jednom rekao: “USTATI PA REĆI MAJA NIKOLIĆ!” Želim svu sreću Luki jer ja kao veliki patriota, uvek navijam za Srbiju, mada njegovo šaputanje je apsolutno nerazumljivo i ja sam isto “spavala” tokom njegovog izvođenja. Nadamo se da nas Luka neće obrukati jer ima zanimljivu koreografiju (iako je mračna sa đavolima sa repovima i sa iluminatskim porukama). Jedino mi se dopada odlična produkcija pesme.

-Princ je pobedio po glasovima publike i dok god RTS postavlja svoj, a nekompetentan i smešan žiri, nikada neće u Srbiji pošteno pobediti pravi pevač po glasovima publike! Publika je najmerodavnija jer sami vidite kakav žiri postavlja RTS u svoju korist. Budite uvek na strani istine! Jer pesma koja uđe u narod postaje HIT! A od para naroda se plaća i ovo takmičenje i troskovi odlaska “pobednika” na Evroviziju-zaključila je Maja i šerovala video o Luki sa Tik Toka.

Podsetimo, i Jelena Karleuša osula je paljbu po srpskom predstavniku na Evroviziji u Liverpulu.

-Crni Luk, koji je pobedio, nije ubo ton u d*pe (Fini dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja– napisala je Karleuša u objavi koju možete da pročitate OVDE!

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić