Login/Registracija

Maja Nikolić ODGOVORILA Sari Jo: „Neka me JOŠ VIŠE STAVLJA, ali neka me taguje sledeći put“ ( VIDEO)

Juče je kao bomba je odjeknula vest o medijskoj svađi pevačica Maje Nikolić i Sare Jo, a naslovi o ovom „ratu“ i dalje pune gotovo sve domaće portale.

Naime, Sara se nedavno prijavila za izbor predstavnika na popularnom muzičkom takmičenju „Evrovizija“, nakon čega je Maja Nikolić izjavila kako joj je unapred nameštena pobeda.

To je izrevoltiralo mladu pevačicu, koja je kratkim videom u kome karikira Majino pevanje odgovorila na prethodno navedenu izjavu čime je pokrenula i lavinu negativnih komentara, a starija koleginica je odlučila da stavi tačku na ovu goruću temu.

– Nije ovo nikakav skandal. Ja čak nisam ni pominjala njeno ime, mene su pitali zašto nisam poslala pesmu za Beoviziju, i moja izjava se odnosila na RTS u koji sam razočarana unazad deset godina zbog nameštanja i malverzacija. Sve što se tiče Sare Jo ne bih da komentarišem jer nijedan njen hit ne znam, nijednu njenu pesmu, znači devojka je slatka, super i želim joj od srca da pobedi, ko razume shvatiće– započela je priču Nikolićeva i dodala kako je ne zanima to muzičko takmičenje.

– Da posle toliko  nagrada i festivala pričam o Beoviziji, nekoj Sari ili Miri… ne zanima me ko će da nas predstavljati. Svima želim od srca, idite, ali ako bude namešteno i ona nas predstavlja onda su novinari bili u pravu jer od njih sam dobila informaciju da se priča da će ona pobediti– tvrdi pevačica koja je otkrila i da li je pogodio video koji je Sara snimila.

– Neka, meni je to sve slatko. Ona je klinka i meni je to super reklama. Još više neka stavlja, ali mi je krivo što me nije tagovala, trebala je da bih dobila više pratioca. Evo pozivam je da uradimo zajedničku pesmu i duet, jer je meni sve to simpatično– iskrena je bila Maja.

……

POGLEDAJTE I 

„Amerika mi je sve upropastila“ Pevačica zbog ljubavi napravila GREŠKU, pa otkrila kako se OSVETILA partneru

Maja o TAJNOJ vezi sa POLITIČAREM: „Maltretiram ga po ceo dan, to je poželjan muškarac“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić