Login/Registracija

Maja Marijana BESNA kao ris na mlade pevačice: „Bukvalo su se POPLJUVALE po nama, to je NEPOŠTOVANJE kolega“ (VIDEO)

Poslednjih nekoliko godina kod mladih pevača je sve popularnije snimanje takozvanih kavera, odnosno obrada velikih hitova u novim aranžmanima.

Među obrađenim numerama našle su se i pesme pevačice Maje Marijane koja priznaje da je besna na svoje mlađe koleginice zbog toga.

-Moje pesme su jako kvalitetne, te pesme su radili veliki majstori i jako je ružno što ih presnimavaju. Sad kada bih počela da nabrajam koji su to majstori radili pesme, to je zaista katasrofalno, to je kao da uzmete sliku vrhunskog slikara i dođe neki omladinac koji naslika to isto – kaze ona i dodaje:

-Mi smo svi uložili veliki trud i radi oko tih pesama. Znate i sami kako sve to ide, sada je lako jer vlada era interneta i informacija. Tada nije bilo toga i morao si da se potrudiš da nešto ispomovišeš. Baš skoro su me neki pitali da li mogu da presnime jednu pesmu, ja sam im rekla da ne može. Kada su me pitali zbog čega, rekla sam im da ni ja to ne radim i da ne želim mi kvarite moje delo.

Maja ističe da svako treba da peva sojim glasom i da karijeru treba da gradi na svojim, a ne na tuđim pesmama i da je to najbolji put za njene mlađe kolege.

-Ne razumem kako oni to tako rade i ne podržavam. To je nepoštovanje kolega i bukvalno su se popljuvali po našem radu. Ne može tako, mora da se ide stepenik po stepenik. Na početku je to išlo uživo, posle toga nisam imala ništa protiv. Ali sada snimaju sve u studiju, pa urade celu produkciju i kažu moja nova pesma, bukvano gaze po nama – zakčljučila je Maja za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković