LUKSUZ NA SVE STRANE: Draganu u hotelu Donalda Trampa DOČEKALO NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE (VIDEO)

Screenshot 20230214 135904 com.instagram.android edit 150396377332258

Jedna od najvećih domaćih muzičkih zvezda Dragana Mirković već više od deset dana se nalazi u Americi gde niže koncerte za redom. Kad god je na putu pevačica bira apartmane uređene sa stilom, a ovoga puta odsela je u Čikagu i to u hotelu čiji je vlasnik bivši američki predsednik Donald Tramp.

Dragana je na svom Instagram nalogu objavila kako izgleda luksuzni apartman u kome boravi, a sudeći po snimku, ovaj prostor je apsolutno dostojan boravku nekog kralja ili predsednika.

Apartmanom dominira pogled na panoramu Čikaga, opremljen je pićem i slatkišima o jedan detalj ostavio je i samu pevačicu bez daha – luskuszni šejker sa ispisanim njenim imenom, ukrašen notama i violinskim ključem.

dragana 1
Foto: Printscreen Instagram Dragana Mirković

Inače Draganin muzički pohod na Ameriku pevačica je još snažnije pa je tako nastup folk zvezde u Čikagu pratilo fascinantnih 3000 ljudi.

Ovo predstavlja apsolutni rekord koji će teško biti nadmašen i u godinama koje predstoje. Interesovanje za spektakl Mirkovićeve bilo je toliko da se tražila karta više a folk carica se svojim obožavaocima odužila tako što im je pevala puna tri sata.

image2 3

Šampanjac je otvoren u čast trijumfa, iako ga ona nije pila jer je poznato da ne konzumira alkohol. Ali, makar je nazdravila sa ekipom.

Dragana nastupa u Americi posle nekoliko godina pauze, a nedavno je za Grand otkrila da je njena najveća snaga publika i da je svaki koncert za nju nešto posebno.

-Kada samo pevam potpuno sam podređena publici, onda mogu da kleknem i da im pružim ruku. Shvatila sam da su oni u pravu, da je najlepše nama kada ja nemam obaveze oko koreografija u glavi– rekla je pevačica nedavno za Grand.

A kako je bilo na Draganinom rekordnom nastupu u Čikagu pogledajte u VIDEU:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen Dragana Mirković,
Autor: A.Dačić