Login/Registracija

Luka Black i austrijska predstavnica nisu jedini Srbi na Evroviziji, večeras se takmiči i Bojan Cvjetićanin, a predstavlja ovu zemlju (VIDEO)

343011149 1084374826299257 576850639775787816 n

Još jedan Srbin nastupa večeras u drugom polufinalu Pesme Evrovizije u Liverpulu. Bojan Cvjetićanin, pevač benda „Joker Out“ koji pesmom „Carpe Diem“ predstavlja Sloveniju našeg je porekla. Oba roditelja su mu Srbi i tečno govori naš jezik, a grupi su u poslednjim nedeljama drastično skočile šanse po pomenutim prognozama.

Sa pretposlednjeg mesta bend se tako vinuo na sredinu lestvice, a za večeras im predviđaju peto mesto u polufinalu.

Grupa „Joker Out“, inače, ima i pesme na srpskom jeziku. Članovi ovog benda su pre nekoliko dana, odgovarajući na pitanja novinara sastavili listu svojih omiljenih evrovizijskih pesama.

Na prvom mestu izdvojili su, pogađate, Mariju Šerifović i pesmu „Molitva“. Momci iz benda su rekli da je ova pesma epska i da je obožavaju, a pred novinarima u Liverpulu su i zapevali svima poznat refren pobedničke numere iz Helsinkija 2007. godine.

-Šta je „Buč Kesidi“ u Srbiji, to je „Joker Out“ u Sloveniji. Nekada perspektivni indie bend, danas pop diskać. Slovenačka ekipa u svojoj evrovizijskoj pesmi, uz poprilično kliše tekst, ipak donosi finu svirkicu i atmosferu žurke koju su prikazali i u spotu – reči su kojima srpski evrovizijski fanovi opisuju ovogodišnje slovenačke predstavnike.

Kako pevač sastava „Joker Out“ Bojan Cvjetićanin tečno govori srpski možete pogledati u videu ispod:

Pesmu „Carpe Diem“ kojom se Bojan Cvjetićanin i „Joker Out“ takmiče u večerašnjem polufinalu Evrovizijeu Liverpulu možete da poslušate u videu:

Ne propustite i:

Foto: Instagram/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić