Login/Registracija

Ljudi trljaju oči i ne veruju šta vide: Severina pokazala kakva je domaćica, društvene mreže izgorele (VIDEO)

Svi znamo da pevačica Severina Vučković važi za fatalnu ženu koja svojim izgledom i harizmom pleni gde god da se pojavi kao i da je voljena širom regiona, ali sa druge strane malo ko zna kako se pevačica snalazi mimo scene i kakva je domaćica.

Ovoga puta pevačica je na Instagram profilu pokazala fotografiju na kojoj mesi hled, te je svima dala do znanja da joj ni pripremanje hrane nije strano.

Hled naš nasušni – napisala je kratko pevačica u objavi, a onda su usledili mnogobrojni komplimenti na račun Severininog izgleda, ali i umeća. Pratiocima je posebno privukla pažnju činjenica da je dok mesi hled potpuno sređena sa krunom na glavi u crnoj haljini koja je istakla njenu savršenu liniju.

U poslednjoj objavi Vučkovićeva je pokazala i hled koji je sama napravila iako joj mnogi nisu poverovali da ga je upravo pevačica umesila.

Severina svojim objavama često nasmeje pratioce, a tako je bilo i kada je nedavno podelila video iz Rima gde maskimalno doterana u visokim potpeticama hoda po strmom rimskom drumu.

U moru komentara izdvojio se jedan koji je upoređivao ulice Rima i balkanskih gradova.

-Kad naučiš u Splitu gaziti u štiklama neš ti Italije – napisala je jedna od pratilaca Severine na društvenim mrežama.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk