Login/Registracija

LJUBAVNA PRIČA MERIME NJEGOMIR: Njega je volela svim srcem, a onda je usledio razvod

Merima Njegomir je uvek važila za lepu ženu i obožavanu ali koja je držala distancu kako ju je osvojio muž Milan Njegomir. U braku su bili od 1979. godine, a ona je uvek isticala da je susret sa Milanom bila ljubav na prvi pogled.

– Imala sam 21 godinu kada sam ga upoznala, i zabavljali smo se skoro 5 godina pre venčanja. On je tad imao 42 a ja 26 i nije se ženio pre toga. Bio je zgodan, lep i pametan i imao je sve ono što mi se dopadalo. Volela sam ga svim srcem i dušom i rodila sam mu četvoro dece iz ljubavi. Tri ćerke i sina u razmaku od 5 godina.

– Rodila sam četvoro dece i snimila četri albuma za to vreme i sada se pitam odakle mi energija. Meni sad izgleda kao da je to bio neki drugi život. Karijera nije trpela ni malo, samo sam turneje odbijala.


– Želela sam da budem dobra majka ali svi mi pravimo neke greške, ali negde sam pročitala da detetu ne možeš karakter da promeniš već samo da ga usmeravaš.

1995. se razvela nakon 20 godina braka– Sva deca su pripala meni, želela sam da odrastaju zajedno. Bilo je teških momenata i finansijskih naročito devedesetih godina. Nisam mogla ni da ih ostavljam da idem na turneje. Bili su tinejdžeri, štetilo bi im.


Sada su svi ozbiljni odrasli ljudi i imaju svoje poslove i porodice, završili fakultet, a Merima je postala baka četvoro unučadi.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac/D. Bukovčić