Login/Registracija

LJUBAV JE PLANULA NA PRVI POGLED: Pogledajte ko je i kako izgleda snajka Suzane Jovanović

Danijel Jovanović, sin Suzane Jovanović iz prvog braka, danas se zakleo na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj devojci Tijani Mikanović.

Po želji mladenaca glamurozna svadba upriličena je u prestižnom beogradskom restoranu, a budući da su oboje skromni i nisu deo srpskog džet seta, poželeli su da najintimniji čin prođe bez medijske pompe. 

Danijel je svoju sadašnju suprugu upoznao preko zajedničkih prijatelja, a ljubav se, prema našim saznanjima, rodila na prvi pogled.

Život pod istim krovom započeli su nedavno, a iako je javnosti poznato da oboje rade u Grand produkciji, Danijel kao tonac, a Tijana kao šminkerka, malo ko zna da je Popovićeva i Suzanina snajka završila Ekonomski fakultet i da potiče iz ugledne porodice iz Aranđelovca.

Kako ekipa Grand Online redakcije često ima priliku da sarađuje sa njima, ono što možemo da istaknemo jeste da oboje važe za vaspitane, skromne i ljubazne ljude. 

Danijelovim izborom zadovoljna je cela porodica Jovanović – Popović, a posebne hvale za snajku stigle su nedavno od svekrve.

– Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu- rekla je Suzana za Gtand Online. 

Inače, mlada je na venčanju zablistala u sirena venčanici sa kristalima, a Danijel u crnom odelu, dok je svečana sala ukrašena svetiljkama i detaljima u srebrnoj i beloj boji. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić