Login/Registracija

„Ljubav jača od ljubomore“ Aleksandar Radojičić progovorio o vezi sa manekenkom i odnosu sa ćerkom

Glumac Aleksandar Radojičić koji važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni u dugogodišnjoj je ljubavi sa manekenkom Dunjom Radičević, a sada je progovorio o njihovom odnosu i otkrio da li među njima ima ljubomore s obzirom da često snima obnažene i i intimne scene sa koleginicama, te otkrio da njegovoj devojci ipak nije lako zbog toga.

Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama, da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, i dalje je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga. Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati – istakao je Radojičić.

Aleksandar iz vanbračne zajednice ima devetogodišnju ćerkicu Aju, sa kojom ima sjajan odnos.

Mislim da nisam strog, ali umem da budem. Moram nekada da budem, ne zato što pravi gluposti, već kao i svako dete sa devet godina ne zna baš najbolje šta je dobro za nju. Kada sam siguran da znam bolje, onda moram da izguram po svom, ali uvek se slušamo i dogovaramo. nije to baš neka strogoća – iskren je glumac, koji ističe da sebično čuva vreme sa njom:

Navikla se na to kada mi ljudi prilaze na ulici, ali ne voli mnogo. Nije kulturno u tim situacijama da neko polaže pravo na moje vreme ispred mog deteta. Naravno da se javim i slikam, ali ako je neko željan da mi oduzme vreme koje bih proveo s njom, onda se izvinim i nastavim svojim putem. Razumemo se oko toga.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.Grk