Ljuba Stanković priznanjem nasmejao voditeljke: „To je muškarac, svaka ti čast“ (VIDEO)

Screenshot 2023 04 08 214529

Mladi i talentovani Ljuba Stanković osvojio je srce publike kada se pojavio u dečijem muzičkom takmičenju, poseban pečat u njegovoj dosadašnjoj muzičkoj karijeri ostavio je duet sa Severinom, a tokom gostovanja u emisiji Grand magazin je otrkio da li je i dalje u kontaktu sa pevačicom.

-Muzika je moj život, ja muziku zaista obožavam. Šta god da bude moram to da kažem. Muzika je moj san koji se ostvario i nikad se ne bih predomislio kada je to u pitanju – započeo je ovaj talentovani dečak i istakao da je već siguran da će nastaviti da pliva muzičkim vodama.

Screenshot 2023 04 08 214626

Ljuba pohađa osnovnu školi, deca ga prepoznaju na ulici, a otkrio je i kako njegovi vršnjaci i drugari iz odeljenje reaguju na slavu koju je steka već kao dečak:

-Moji drugari me hvale. Nikad nisam dobio loš komentar, neki su i ljubomrni, ali na to ne obraćam pažnju. Drugari iz odeljenja mi svi žele dobro.

Kada su voditeljke pitale Ljubu da li je možda našao simpatiju, njegov odgovor ih je i te kako iznadio.

Nemam simpatiju, ali zato imam devojku. Zove se Sara, mlađa je od mene -rekao je Ljuba što je nasmejalo voditeljke:

Vidiš ti, to je muškarac! Svaka ti čast!

Screenshot 2023 04 08 220410

Iako je još uvek dete, Ljuba ističe da nikada nema tremu.

Nikada nemam tremu jer milim da ukoliko ste muzičar ili pevač nikadane treba da imate tremu već da jedva čekate da izađete na binu. Nisam imao tremu ni kada sam se takmičio, jedva sam čekao taj trenutak da izađem na scenu i zapevam. Dešavalo se čak i da zaspem dok čekam jer su mene uvek ostavljali za kraj – prisetio se Stanković.

Screenshot 2023 04 08 214420

Ljuba je nedavno snimio i svoju pesmu, a tokom razgovora u emisiji otkrio kako je došlo do saradnje sa producentom Milošem Roganovićem.

Čeko sam pravu pesmu. Producent je pozvao mog tatu i rekao mu da ima pravu pesmu za mene. Svidela mi se na prvo slušanje. Veoma sam zahvalan svima koji su radili na pesmi i spotu, snimio sam je za nepunih dvadeset minuta – rekao je talentovani dečak i otkiro ko ga od sstarijih kolega najviše podržava:

-Ima ih zaista dosta, jedna od njih je svakako Severina, Saša Kovačević, Saša Matić, ima još mnogo njih i hvala im na tome. Često se čujem i dopisujem sa Severinom. Bio sam na koncertu sa Sašom Kovačevićem, a imao sam veliku turneju sa Severinom.

Ostatk inetrvjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk